Over ons

Zonwering Winterswijk is een dynamisch en veelzijdig bedrijf gespecialiseerd in de advisering, verkoop, assemblage en montage van rolluiken, zonweringen en garagedeuren. Kwaliteit, service en garantie staan bij ons hoog in het vaandel. In 30 jaar zijn wij een begrip geworden op het brede terrein van zonweringen in Winterswijk en omstreken.

Het kiezen van een juiste zonwering voor uw huis of (kantoor)pand is geen alledaagse bezigheid. De mogelijkheden en variaties zijn groot. Dus is een eerlijke voorlichting en een juist advies cruciaal om jarenlang te kunnen genieten van het product. Wij nemen alle tijd voor u om samen tot de beste oplossing te komen. Uiteraard komen wij bij u ter plaatse de situatie bekijken en in onze showroom kunnen wij u diverse opstellingen en modellen tonen.

Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een breed en gevarieerd aanbod bieden van bekende fabrieken in Europa. Omdat geen raamkozijn het zelfde is en ieder huis of bedrijfspand zijn eigen uitstraling heeft assembleren wij zelf de losse onderdelen tot uw zonwering op maat. U krijgt dus een uniek product dat altijd past.

 

ZWW header 2023 nieuwe pand